Categorieën
Artrisanal Food_Ambachtelijk Voedsel Exhibitor Kitchen & Dining_Koken & Dineren

Smoochie

Smoochie is een food-agentschap gespecialiseerd in sustainable producten met een goed & eerlijk verhaal.

We zijn qua producten internationaal georiënteerd, maar hebben daarnaast ook een grote voorliefde voor producten van Nederlandse bodem. We werken transparant en bouwen graag solide bruggen met producenten en afnemers. Uit onze portfolio zijn de volgende producten beschikbaar bij Fairplaza:

Oryx Desert Salt

Oryx Desert Salt komt uit de Kalahari-woestijn in Zuid-Afrika. Het is een natuurlijk fijnproeverszout: zongedroogd, mineraalrijk, ongeraffineerd, niet vervuild en vrij van additieven of chemicaliën. Dit zout bevat de essentiële, natuurlijke mineralen en spoorelementen, afkomstig uit oeroude ondergrondse gesteenten. Het wordt op duurzame wijze geoogst in een afgelegen en ongerept gebied van de uitgestrekte Kalahari-woestijn in Zuid-Afrika. Hier wordt zout water uit een ondergronds meer op de zoutpan gelegd en in de zon gedroogd en geoogst. Oryx Desert Salt zet zich in om ethisch geoogst, duurzaam woestijnzout te leveren dat een uitzonderlijke smaak heeft en de smaak van eten verrijkt. De verpakkingen van Oryx Desert Salt zijn sustainable; de zout- en pepermolens kunnen tot 10 opnieuw gevuld worden met de beschikbare navul-verpakkingen.

Pana Organic Chocolate

Pana Barbounis richtte Pana Organic op in Melbourne, Australië met de bedoeling een rijke, luxueuze chocolade te creëren waar de hele wereld van zou kunnen genieten. Een met de hand geplukte cacaopeul uit Bolivia. Een kokosnoot uit de Filipijnen. Koudgeperste cacaoboter uit Peru, Indonesische kokosnectar en Mexicaanse donkere agave. Wild johannesbrood uit Spanje, biologische kaneel uit Sri Lanka. Chocolade boordevol antioxidanten, aminozuren, vitamines en mineralen. Chocolade die vegan is, glutenvrij is, zuivelvrij is, sojavrij is en vrij van geraffineerde suikers. Chocolade voor iedereen.

Okja Oatmilk

Plantaardige melk is niets nieuws. Kijk om je heen en je ziet er veel. Als je beter kijkt, zul je ontdekken dat sommige beter zijn dan andere. Je ziet ingrediënten die je niet herkent, toevoegingen die je niet kunt uitspreken. Het is meestal goedkoper en gemakkelijker om dat soort dingen toe te voegen. Wij doen dat niet; met onze havermelk heb je geen master in scheikunde nodig om te begrijpen wat je in je lichaam stopt. Onze rijke, romige m*lk is geweldig om toe te voegen aan je ontbijtgranen, perfect om te mengen met superfoods in smoothies en geweldig om je chocoladekoekjes in te dopen. Onze favoriet is om het ’s ochtends op te schuimen voor zijdezachte flat-whites of’ s avonds voor warme chocolademelk.