Categorieën
Artrisanal Food_Ambachtelijk Voedsel Exhibitor Kitchen & Dining_Koken & Dineren

Pineut

Pineut is feitelijk de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat ooit begon met samen een beetje experimenteren op zolder, is ondertussen uitgegroeid tot hét doe-het-zelf merk van Nederland!

Stuk voor stuk smaakvolle producten die mensen moeten inspireren om het lekker zelf te maken. Natuurlijk omdat het leuk en lekker(der) is, maar óók omdat je er goed mee doet. Want met Pineut willen we ook gewoon het verschil maken. Daarom gebruiken we de zeventien VN Sustainable Development Goals als leidraad bij vrijwel alles wat we doen.

Zo kiezen we bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren en werken we in Nederland samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Daarnaast hopen we met onze doe-het-zelf producten de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren en klakkeloos consumeren te verminderen. Bij Pineut weten we namelijk één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht, smaakt altijd naar meer

Website: www.pineut.nl

Mail: info@pineut.nl