Categorieën
Nieuws

Nieuwe exposanten

Deze maand mogen wij met trots TEAmwork en Suyana Peru verwelkomen bij de FairPlaza familie!

[vc_row bottom_padding=”50″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Deze maand mogen wij met trots TEAmwork en Suyana Peru verwelkomen bij de FairPlaza familie!

TEAmwork

De thee van TEAmwork is 100% biologisch en FairTrade gecertificeerd. Goed voor jezelf en voor de wereld. TEAmwork Tea is gemaakt van hoge kwaliteit, grote blaadjes losse thee, met de hand geplukt in Sri Lanka. De plantage gebruikt geen pesticiden en maakt deel uit van het Forest Garden programma, om de effecten van ontbossing tegen te gaan.

Samen met verschillende natuurlijke ingrediënten zoals jasmijnbloem of biologische citroengras maken ze een onweerstaanbaar lekker kopje thee!

[shortcode_button type=”default” align=”left” target=”_self” link=”/portfolio/teamwork/” color=”#999999″ bg_color_hover=”#ffffff” bordercolor=”#999999″ bordercolor_hover=”#999999″ icon=”none” font_color=”#ffffff” font_color_hover=”#999999″]Lees meer[/shortcode_button][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][media image=”25085″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Suyana Peru

Suyana Peru steunt projecten die op een duurzame manier het leven van de inwoners van de sloppenwijk Villa El Salvadór, aan de zuidrand van Lima, verbeteren. Voor vrouwen in deze wijken is het leven zwaar, door het Puriy project krijgen ze een degelijke opleiding in leerbewerking en produceren ze mooie, kwalitatief hoogwaardige slofjes en accessoires. In ruil voor hun diensten krijgen ze een eerlijk loon en gezamenlijke begeleiding.

Door directe samenwerking met de lokale bevolking zorgen ze onder andere voor psychologische ondersteuning, steunen ze opvanghuizen en speelpleinwerking om straat- en weeskinderen op te vangen en van de straat te houden. Daarnaast verzorgen ze volkskeukens voor evenwichtige maaltijden en helpen ze met het bouwen van noodwoningen voor die mensen, die voorheen in krotten woonden.

[shortcode_button type=”default” align=”left” target=”_self” link=”/portfolio/suyana-peru/” color=”#999999″ bg_color_hover=”#ffffff” bordercolor=”#999999″ bordercolor_hover=”#999999″ icon=”none” font_color=”#ffffff” font_color_hover=”#999999″]Lees meer[/shortcode_button][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][media image=”25100″][/vc_column][/vc_row]