Categorieën
Nieuws

Nieuwe collectie Mocco

Nieuwe collectie lente/zomer hamamdoeken Mocco

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Collectie 2018

De collectie van MOCCO voor lente / zomer 2018 is in Nederland en Europa goed en enthousiast ontvangen. Er zijn twee nieuwe thema’s:

Authentic Mosaic

Een prachtig thema geïnspireerd vanuit de hele wereld. De harmonieuze patronen uit Marokko, Portugal, Cuba en alles daar tussenin is een fusion van wereldinvloeden.

Geometrische motieven die zijn ontworpen om organische vormen te creëren. De collectie bestaat uit diverse dessins die elkaar complementeren in kleur en lay-out.

Urban Zen
De Urban Zen collectie brengt een ode aan Japan. Verschillende invloeden zijn te vinden in de collectie, zoals de verschillende kleuren van de kimono, Japanse repetitieve patronen en de natuur.

De natuurlijke patronen geven een kalm uiterlijk weer. Liefhebbers van een gedurfd ontwerp kunnen zich onderscheiden met een hamamdoek met geweven draken en golven.

We nodigen u graag uit om ons LOOKBOOK te bekijken of langs te komen op FairPlaza. Laat u inspireren, voel de lentezon en bereidt u voor op een prachtige zomer!

[shortcode_button type=”default” align=”left” target=”_self” link=”https://www.fairplaza.nl/portfolio/mocco/” icon=”none”]Lees meer >>[/shortcode_button][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZpc3N1dS5jb20lMkZtb2Njb19ubCUyRmRvY3MlMkZicm9jaHVyZV8yMDE4JTJGJTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyMzUwcHglMjIlMjBib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNFJTIw[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]