Categorieën
Exhibitor Gifts for Kids_Cadeau vor Kinderen Gifts_Cadeau Kitchen & Dining_Koken & Dineren

IZY

IZY Bottles is het milieuvriendelijkste thermosflessenmerk op de markt. Dit zijn wij niet alleen omdat je door het gebruik van een thermosfles gemiddeld 120 plastic flesjes minder per jaar gebruikt1, maar ook omdat wij 100% CO2 Neutraal2 zijn & de inhoud van elke verkochte fles x 1000 doneren in schoon drinkwater3

Website: izybottles.com

Instagram: @izybottles

Fb: @izybottles

Linkendin: @izybottles

  1. Je gebruikt gemiddeld 120 plastic flesjes per jaar, en bespaard 80 gram CO2 per keer, wanneer je een IZY Bottle gebruikt.

2. IZY Bottles compenseert zijn uitgestoten CO2 doormiddel van het planten van bomen in Ethiopie. Dit doen wij samen met ‘One Tree Planted’.

3. Voor elke verkochte fles doneren wij 1000x de inhoud van de fles in schoon drinkwater. Voor een 500ml fles, doneren wij dus 500l schoon drinkwater. Zo willen we in 2021 meer dan 10.000.000L schoon drinkwater doneren.

Naast het milieuvriendelijkste thermosflessenmerk is IZY Bottles ook het best geprijsde thermosflessenmerk. Dit zijn wij omdat wij geloven dat je alleen maar veel impact kan maken, door voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te zijn. Mede daarom, hebben wij ook een ontzettend uitgebreid assortiment.