Categorie├źn
Fashion Accessories_Mode Accessoires Gifts for Kids_Cadeau vor Kinderen Gifts_Cadeau Jewellery_Sieraden SculptureBeeld

Fairly Traded Clothing

Fairly Traded Clothing staat voor unieke, eerlijke kledij en accessoires voor bewuste consumenten

Onze producten worden eigenhandig ontworpen, waarna we de collecties realiseren in ons Fair Trade atelier in Kathmandu, Nepal.
Ons productiehuis garandeert onze werknemers een eerlijk loon, waardige en aangename werkomstandigheden en werkzekerheid. Maar we gaan nog een stap verder: we zorgen ook voor de ontwikkeling van lokale projecten. Zo ondersteunen we de gezinnen van onze werknemers in Kathmandu en verzekeren we onderwijs voor de kinderen van onze werknemers. Binnen ons project hebben we bijzondere aandacht voor de bescherming van kwetsbare individuen, zoals mensen met een beperking of laaggeschoolden. We geven hen kansen op een opleiding en werk en, indien nodig, onderdak.
Daarnaast ondersteunen we de kinderen van ons weeshuis in Nepal. We bieden hen onderdak, onderwijs en een veilige thuis waar ze zichzelf kunnen ontplooien.
Het is ons doel ervoor te zorgen dat onze medewerkers en weeskinderen hun eigen toekomst in handen kunnen nemen. Producten kopen bij Fairly Traded Clothing staat gelijk aan een kans en hoop bieden aan mensen in moeilijke levensomstandigheden. Op die manier kunnen we samen de wereld een stukje mooier maken