Assortiment

Voor duurzame en eerlijke fair trade producten komt u naar FairPlaza. De enthousiaste exposanten hebben een visie. Dat betekent dat alles wat bij FairPlaza te koop is, gemaakt is met respect voor de natuur en de omgeving. Maar dat niet alleen. De exposanten weten wat u graag wil en daarom is een eenmalig bezoekje vaak niet voldoende. Regelmatig wisselt een exposant van collectie. En ook de nieuwe trends worden in de gaten gehouden. Mist u iets? Bespreek het dan met de exposant. Innovatief, duurzaam en maatschappelijk verantwoord, dat zijn de kernwaarden van FairPlaza.

Bij FairPlaza vindt u een uitgebreid aanbod van fair trade woonaccessoires, maar ook voor tassen, boeken en kleine meubelen kunt u bij onze exposanten terecht.

Ziet u toegevoegde waarde in de producten die bij FairPlaza te koop zijn, bespreek dit dan met de exposant. De producten van onze exposanten zijn perfect wanneer u nieuwe producten wil aanbieden met een boodschap. De producten van de exposanten zijn geschikt voor fysieke winkels, cadeaushops, webshops en restaurants. Duurzaam is iets dat leeft in de samenleving, daar kunt u niet omheen.