Mocco

WIJ ZIJN MOCCO
Exclusieve designs
______
Bij MOCCO werken we met veel plezier en met geweldige mensen aan al onze producten. Onze handdoeken zijn ontworpen in onze ontwerpstudio in het hart van ons prachtige Nederlandse land. We vertalen de nieuwste trends in mode en interieur in onze collectie. Door verschillende thema’s te gebruiken, willen we u graag inspireren.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD
Zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail
______
Onze hamamdoeken zijn gemaakt van het beste katoen dat is voorgewassen en speciaal is behandeld om ze een langdurige zachte textuur en absorptievermogen te geven.

Ze zijn klaar voor gebruik!

De originele handgeweven hamamdoeken zijn met de grootste zorg en vakmanschap gemaakt op traditionele weefgetouwen met technieken die eeuwen teruggaan. De Turkse hamamdoeken werden gebruikt als onderdeel van het badritueel. Dankzij hun fijne textuur en prachtige prints hebben ze nu meerdere functies. Onze sneldrogende hamamdoeken zijn perfect voor strand, sauna en zwembad als handdoek of pareo. Neem ze mee op al je reizen, ze nemen niet veel ruimte in je koffer in. Voor yoga of als een picknickdeken zijn ze ook geweldig. Laat je verbeelding de vrije loop!

WIJ ZORGEN VOOR
Milieuvriendelijk en Fairtrade
______
Bij MOCCO nemen we onze verantwoordelijkheid voor een beter omgeving en een waardig leven voor de ambachtslieden. In onze productie is geen kinderarbeid.
We willen prachtige producten maken van 100% natuurlijk katoen en de schadelijke gevolgen voor het milieu minimaliseren. Onze productie is volledig gecontroleerd en er is geen gebruik gemaakt van chemicaliën of schadelijke stoffen. Het uitgangspunt is de gezondheid en het welzijn van de consument. Het is ook belangrijk dat werknemers prettig en gezond kunnen werken.
De STANDARD 100 van OEKO-TEX ®
Is een onafhankelijk test- en certificatiesysteem voor textielproducten in alle stadia van verwerking.
ECO-TEXTIEL met hoge kwaliteit.

Wilt u ook klant of exposant worden?