Inspiratiedagen

Inspiratiedagen
ZONDAG 18 & MAANDAG 19 NOVEMBER 2018
De gezelligste tijd van het jaar is in aantocht: KERST. Ook het komende winter seizoen vraagt om nieuwe inspiratie!

Om onze klanten te inspireren, zijn er bij FairPlaza op zondag 18 november van 10:00 tot 16:00 en maandag 19 november van 09:00 tot 19:30 u de inspiratiedagen.

Deze kerst editie staat volledig in het teken van de winter en de feestdagen, met o.a. lekkere winter thee, heerlijke glühwein, en andere lekkernijen! Daarnaast hebben al onze exposanten een breed aanbod aan kerst items voor je klaar staan.

Tijdens deze speciale editie van de Inspiratiedagen hebben wij weer een aantal inspirerende gasten; waaronder Henk van Kesteren die zijn prachtige houtwerkjes verkoopt voor goede doelen in Afrika. Ook zal er een Meet & Greet zijn met de schrijver van 50 jaar FairTrade: Peter van Dam. Hij zal vragen beantwoorden, boeken signeren, en uitleg geven over zijn boek.

Gastexposanten

Koperberg Arts & Crafts zal te gast zijn bij FairPlaza. Zij verkopen fraaie authentieke en handgemaakte objecten en sieraden uit India, Nepal en Tibet.

Ecowings maakt tassen van hergebruikt rubber. Professioneel, sterk en handgemaakt met stoere tassen gemaakt van oude binnenbanden in India.

A&M Cosmetische Arganolie bestaat uit 100% Arganolie, gezuiverd vanuit de beste arganpitten en is zeer rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E.

Goodiebag

Als kers op de taart zal er voor alle betalende klanten een leuke Goodie bag klaar staan bij de kassa!
Zet de data in je agenda, kom langs en laat je inspireren!

Delen:
0 comments on Inspiratiedagen